Magazyn Studencki MANKO

MANKO to magazyn z 15-letnią tradycją. Na rynku od 1998 roku, skupia studentów 45 największych uczelni wyższych w Polsce. Dzięki niesłabnącej pozycji oraz obiektywności zaufali nam najlepsi – współpracujemy z ponad 40 pracodawcami i firmami, m.in. z Ernst & Young, PwC, Boston Consulting Group, Aon Hewitt, StateStreet, Capgemini, Deloitte.

Przez działalność czasopisma, Stowarzyszenie MANKO stara się zaktywizować oraz zintegrować środowisko akademickie. Popieramy wszelkie formy rozwoju, zaangażowania społecznego, przedsiębiorczości, etyki, kultury i edukacji finansowej.

Na łamach magazynu często podejmujemy tematy trudne i kontrowersyjne. Wierzymy w wolność słowa oraz przekonań. Uważamy, iż każdy powinien mieć możliwość zabrania głosu, wypowiedzenia swojego zdania, ponieważ nigdy nie ma jednej, obowiązującej prawdy. Rozumiemy, jak istotna dla rozwoju społeczeństwa jest wymiana idei, co wyrażamy przez egalitarną formę magazynu.

MANKO to także portal www.manko.pl

Grupa docelowa: studenci

Nakład: 20 tysięcy egzemplarzy